Intimus adat és iratmegsemmisítés

Intimus márka logó

    Hivatalos Intimus márkaképviselet!


Jelen oldalon foglaljuk össze az Intimus márka által nyújtott információvédelmi berendezéseket és szolgáltatásokat. Az itt található leírások csak egy rövid összefoglalója a márka és cégünk által nyújtott lehetőségeknek!

Az adat és iratmegsemmisítés terén az alábbi berendezésekkel rendelkezünk:

  • Iratmegsemmisítők
  • Elektromágneses adattörlő és megsemmisítő gépek
  • Fizikai adatmegsemmisítő gépek
  • Papír és adathordozó daráló gépek
  • Karton csomagolás újrahasznosító gépek
  • Nagyteljesítményű ipari iratmegsemmisítők és papírdarálók


Az iratmegsemmisítő gépek

 

 

Intimus irodai iratmegsemmisítő gép

 

Cégünk jelenleg 34 darab különböző Intimus iratmegsemmisítő gépet forgalmaz. A széles választéknak köszönhetően minden igényt ki tudunk szolgálni, kezdve az alap papírmegsemmisítőktől a kormányzati szinű titkosítást igénylő gépekig!

Az Intimus legnagyobb erőssége a magas biztonsági színtű gépeknél mutatkozik meg. Az iratmegsemmisítő gépeknek a legnagyobb gyengepontja az aprítási sebesség. Különösen igaz ez a speciális követelményeknek és a nemzetközi információvédelmi hivatalok szabványainak megfelelő gépek esetén. Legtöbb esetben a lassú sebesség csak kisebb bosszúságot okoz, a legrosszabb esetről jobb nem is beszélni!

Az Intimus mérnökei az évek során kiemelt figyelmet szenteltek a különböző kormányzati és információvédelmi ügynökségek visszajelzéseiknek. A jelenlegi géppark egyenes következménye ezeknek az együttműködéseknek. Jelenleg is az Intimus rendelkezik a legnagyobb kapacitású és leggyorsabb, 6-os biztonsági szintnek megfelelő, P7-es géppel az NSA/CSS EPL listáján (Amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség). A lista linkje!

 

 

 

Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
Intimus 21 CP4 irodai és otthoni iratmegsemmisítő
Biztonsági szint
P-4
Daráló kapacitás
14 lap
Kosár űrtartalma
21,5 liter
br.:48 260 Ft
br.:48 260 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
Intimus Confidential irodai és otthoni iratmegsemmisítő
Intimus Confidential irodai és otthoni iratmegsemmisítő
Biztonsági szint
P-5
Daráló kapacitás
8 lap
Kosár űrtartalma
15 liter
br.:75 565 Ft
br.:75 565 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Ipari média- és iratmegsemmisítő és -daráló gépek

Intimus ipari papírdaráló gép

 

A fizikai adathordozókat gyakran oly módon tárolják, hogy azok ártalmatlanítása vagy megsemmisítése időigényes. Laza, szétcsúszó, rendezetlen papírhalmok, iratok, dokumentumok, mappák tele tűzőkapcsokkal és más apró elemekkel. Gyakran CD-kkel, DVD-kkel, floppy lemezekkel, műanyag azonosító kártyákkal és egyéb kis adathordozókkal tarkítva. Ezeket mind átlátni, mind megsemmisíteni embert próbáló feladat. A különböző adathordozók osztályozása és szétválasztása a szakszerű megsemmisítéshez értékes munkaórákat pazarol. Nem is beszélve, hogy ez mind növeli az információszivárgás vagy -veszteség kockázatát, mivel az ilyen feladatok elvégzését általában alacsony képzetségi szinttel rendelkező személyzet végzi.

Az Intimus ipari adathordozó-daráló gépeit az adatmegsemmisítés folyamatának racionalizálására és korszerűsítésére tervezték. Egyidőben többféle adathordozó is darálható az aprítókban, bármilyen válogatás nélkül. Ezenkívül az aprítás mérete - és így a biztonsági szint - egyszerűen beállítható egy nagyobb vagy kisebb hálószita használatával, a DIN 66399-2 szabvány 3-7-es biztonsági szintjeinek megfelelően. Minél kisebb a szita, annál hosszabb ideig tartja a háló a darálandó médiumot az aprító eszköz előtt, egészen addig, ameddig az el nem éri a megcélzott részecske méretet, amikor is átjut a szita résein.

A gépeink lehetővé teszik Önnek, hogy leszűkítse az adatgyűjtő és megsemmisítő csapata méretét csak azokra a személyzetre, akik feltétlenül szükségesek a dokumentumok és más adathordozók összegyűjtéséhez és szállításához, illetve a daráló gép üzemeltetéséhez és annak ürítéséhez. Ezzel mind időt és pénzt takarítva meg!


Nagyteljesítményű ipari iratmegsemmisítő, papírdaráló és aprító gépek

Intimus nagyteljesítményű ipari iratmegsemmisítő gép

A nagyobb vállalatok és szervezetek gyakran kötnek szerződést kiszervezett hulladéksemlegesítő társaságokkal dokumentumaik és adathordozóik megsemmisítésére, illetve semlegesítésére. Ez a megoldás lehet, hogy kényelmesnek tűnik, azonban sok veszélyt is hordozhat magában. Kezdve az elszállítástól, a tároláson át, az aprító által a hulladékból előállított részecskék méretekig, amik gyakran túl nagyok és ezáltal könnyen rekonstruálhatók, veszélyeztetve ezzel az érzékeny adatokat. Ezen túlmenően az ilyen szolgáltatások költségei megengedhetetlenül nagyok is lehetnek, havonta akár több millió forintot is elérhetnek!

Az Intimus nagyteljesítményű XL és XLM sorozatú ipari aprító gépei megoldást nyújtanak a nagy cégeknek és szervezeteknek arra, hogy jelentősen csökkenthessék a hulladékkezelési költségeiket. A gépeinknek köszönhetően feleslegessé válnak a szerződéses harmadik fél által végzett hulladékkezelési szolgáltatások. Ezzel jelentős összeget spórolva! Gépeinkkel egyszerre többféle hulladékfajta is feldolgozható. Az XL sorozat aprítója mágneses elválasztóval is felszerelhető, amely lehetővé teszi, hogy teljes iratrendező mappák is apríthatók legyenek anélkül, hogy előzetesen el kellene távolítani belőle a fém elemeket.

Ennél még nagyszerűbb, hogy az XL és XLM aprítók által feldolgozott dokumentumok könnyen újrahasznosíthatók, ami azt jelenti, hogy az aprítás költségei nem csak csökkenthetők, hanem egyes esetekben profitforrásokká is alakíthatók. Példaképpen, nemrégiben egy amerikai nagynagyvárosi könyvtár vásárolt egy Intimus XL ipari aprítót és hamarosan a havi 30000 dolláros dokumentum-ártalmatlanítási költségeik havi 5000 dolláros nyereségbe fordultak át!

Mi az Iroda Futárnál úgy gondoljuk, hogy a biztonságnak nem kell jelentős pénzügyi költségeket okoznia! Az XL és XLM nagy teljesítményű iratmegsemmisítő és papírdaráló gépek lehetővé teszik az adatai védelmét, miközben Ön pénzt takarít meg, vagy akár új bevételi forrást hoz létre vállalkozása vagy szervezete számára!

 


Fizikai adathordozó-megsemmisítő gépek

Intimus fizikai adatmegsemmisítő gép

A mai világban senkinek nem újdonság, hogy a szervezetek és a cégek nem csak hagyományos papíralapú dokumentumokat és adatokat tárolnak. Hanem az érzékeny adatok digitális, redundáns példányaival is rendelkeznek olyan öregedő merevlemezeken és egyéb fizikai adathordozón, amelyek már idejét múltak, nem használhatók. Azonban ezeket az adathordozókat nem lehet csak egyszerűen eldobni! Az belsős szabványok és a vállalati irányelvek sok esetben megkövetelik, hogy a merevlemez-meghajtókat legalább fizikailag összetörjék vagy darálják, illetve kezeljék, mielőtt azok elszállításra kerülnének.

Az Intimus ezért fejlesztette ki a fizikai médiamegsemmisítő gépek teljes sorát, amely kielégíti a mai cégek és szervezetek minden igényeit. Függetlenül attól, hogy van-e Önnek jól képzett szakemberekből álló csapata, amelynek feladata csak a digitális adatok megsemmisítése, vagy akkor is ha költségvetése korlátozza és csak részmunkaidőben foglalkoztatott vagy minimálisan képzett alkalmazottak állnak rendelkezésére, a fizikai médiamegsemmisítő gépeink teljeskörű megoldást nyújtanak Önnek.

A nagy teljesítményű daráló, aprító és granuláló gépeinkkel gyorsan és biztonságosan apríthatja, kezelheti és megsemmisítheti a merevlemezeket, SSD-ket, adatszalagokat, CD-ROM-okat, telefonokat, flashmemóriákat, USB-meghajtókat, pendriveokat, floppy lemezeket, hajlékonylemezeket, SSHD vezérlőkártyákat, hitelkártyákat és még sok minden mást!


Karton csomagolás újrahasznosító és aprító gépek

Intimus karton csomagolás újrahasznosító gép

A kartondobozok és más hullámkarton csomagolóanyagok ártalmatlanítása már régóta nagyon olcsó volt, mivel sok kínai papírgyár lelkesen importálta és továbbértékesítette azokat különböző gyártóknak és újrahasznosítóknak. De amikor 2018-ban Kína bejelentette az ilyen hulladéktermékek behozatalának tilalmát, a csomagolás ártalmatlanításának költségei gyorsan emelkedtek. Szerencsére az Intimus PacMaster kartoncsomagoló aprítócsalád a nagymennyiségű csomagolóeszközökkel rendelkező szervezeteknek kész megoldást tud nyújtani erre a problémára is!

Az Intimus PacMaster csomagolóanyag újrahasznosító gép a kartontermékeket felhasználásra kész párnázássá, töltő és filler anyaggá, valamint csomagolóanyaggá alakítja, a felhasználási igénynek megfelelően. Ahelyett, hogy drága kereskedelmi csomagolóanyagokat kellene vásárolnia, ezentúl házon belül alakíthatja a kartoncsomagolás hulladékát, erős és környezetbarát védőcsomagoló és töltőanyaggá, amelyet azonnal fel is használhat!  

Küszöbölje ki karton hulladékkezelési költségeit és a különböző csomagolóanyagok vásárlását az Intimus PacMaster karton újrahasznosítóval!


Elektromágneses adattörlő és megsemmisítő gépek

 

Intimus elektromágneses adattörlő gép

 

 

 

Adatmegsemmisítés alatt legtöbb esetben valamilyen fizikai módon történő megsemmisítést értünk. Ez általában elégséges megoldást is nyújt a legtöbb adathordozó esetében. Azonban vannak olyan szervezetek és ügynökségek, ahol a média adathordozókat nem elég fizikailag megsemmisíteni, hanem a rajtuk mágnesesen tárolt adatok teljes mértékű kitörlése is szükséges.

Hogy ezeket az adatokat ki lehessen törölni, a média tárlókat nagy erősségű mágneses térnek kell kitenni olyan módon, hogy a közelben tartózkodókra ez ne legyen egészségkárosító hatással!

Az Intimus által kifejlesztett termékpaletta könnyen használható, gyors és megbízható működésű gépeket tartalmaz. Pár másodperc alatt lehetetlenné tesz bármilyen adatvisszanyerést! Ezek a gépek akármelyik szervezet számára maximális megoldást képesek nyújtani, legyen szó bármilyen szigorú elvárásokról, ezek a gépek felülmúlják azokat!