Szolgáltatások és információk

Rólunk

 

Az Iroda Futár Bt. 1999-ben lett alapítva mint családi vállalkozás. Kezdetben a fő profilunk a cég-és irodaellátás volt, így már több mint 20 éves tapasztalatunk van abban, hogy mire is van szüksége egy céges partnernek. Az évek során folyamatosan bővült a cégellátáson belüli termék portfóliónk, ami hamar kiterjedt a most is forgalmazott és képviselt Intimus iratmegsemmisítőkre.

Cégünk életében a legnagyobb lépést a 2015-ös webshop megnyitása jelentette, amikor is kiterjesztettük a szolgáltatásainkat a nem céges vásárlóknak is. Weboldalunkon a mai napig képesek vagyunk kiszolgálni viszonteladói és végfelhasználói partnereinket is.

A 2010-es évek vége felé racionalizáltuk a szolgáltatásainkat és ezzel együtt áthelyeztük a hangsúlyt az általános cégellátásról az iratmegsemmisítő gépek és az irodatechnikai elemek forgalmazására. Utóbbi termékkörökről több információt a Katalógusok oldalon lehet találni.

Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy a sok éves korábbi kapcsolat és együttműködés gyümölcseként 2021-től kezdve cégünk a német biztonságtechnikai cég, az Intimus International Group a hivatalos magyarországi márkaképviselete és forgalmazója. Így kínálatunkban nem csak megtalálható az összes Intimus otthoni és irodai iratmegsemmisítő gép, hanem a német cég által nyújtott összes ipari megoldást is szolgáltatni tudjuk!

Ezekről a megoldásokról az Intimus megoldások oldalon található több információ!

 


Szolgáltatásaink

 

Cégünk fő profilja iratmegsemmisítő gépek forgalmazása. Kiemelten foglalkozunk a német Intimus márka iratmegsemmisítőivel és ipari gépeivel. Az alábbi felsorolás nem teljes körű, mindig nyitottak vagyunk új jellegű problémák megoldásában. Amennyiben bármilyen szakmai kérdés merülne fel EZEN az oldalon írhat nekünk!

 

Az Intimus márkaképviselete 

 

A német Intimus teljeskörű magyarországi képviselete alánk tartozik. Közvetlen kapcsolatban állunk a gyártóval, így mi végezzük a céggel a szükséges kommunikációt. Ha a következő okokból keresné a gyártót, kérem előbb hozzánk forduljon:

 

Garanciát érintő ügyintézés

A hivatalos magyarországi úton beszerzett gépek esetén ellenőrizzük és igazoljuk a gép jótállásának érvényességét.

 

Intimus szakszervíz ajánlása

Cégünk nem végez szakszervíz tevékenységet, ezért hibás vagy garanciális gép esetén kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a megfelelő szerviz partnerünkhöz irányítsuk, aki elvégzi a szükséges garanciális javításokat.

 

Tanácsadás gépbeszerzés esetén

Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik az iratmegsemmisítők terén, így tudjuk garantálni, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsuk a különböző igényekre. Ipari- és nagyteljesítményű iratmegsemmisítő gépek esetén vagy speciális berendezések, mint például adathordozó megsemmisítő gépek, beszerzésekor személyre szabott és egyedi megoldásokat is tudunk nyújtani a németországi gyártó támogatásával.

 

Az Intimus termékek forgalmazása

 

Cégünk az Intimus márka összes termékét forgalmazza! Webshopunkon nincs megjelenítve az összes elérhető berendezés, ezért ha olyan termékre lenne szüksége amit a honlapunkon nem talál, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Az aktuális katalógust ITT érheti el, valamint az adat- és iratmegsemmisítési megoldásokról ITT talál több információt!

 

Intimus iratmegsemmisítő gépek beüzemelése

 

Az általunk forgalmazott legtöbb berendezés nem igényel speciális beüzemelést, a kicsomagolást követően, az elektromos hálózatra csatlakoztatva azonnal használhatók. Az automata olajozós berendezések esetén, az olajtartály felszerelésére ugyan szükség van, de ez egy könnyen elvégezhető folyamat, ahogy az ITT le van írva. Természetesen igény esetén, logisztikai partnerünkön keresztül lehetőség van az iratmegsemmisítő gépek beüzemelésére a kiszállítást követően. Ezzel szolgáltatást extra díj esetében tudjuk nyújtani, további információért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Intimus iratmegsemmisítő gépek felhasználási helyre való szállítása (kényelmi szolgáltatás)

 

Rajtunk kívül, az iratmegsemmisítő gépeket forgalmazó magyar cégek, csak ajtótól ajtóig vállalják a termékek kiszállítását. Gyakori probléma, hogy a nagyobb iratmegsemmisítő berendezések mozgatása gondot okoz, ugyanis egy irodában vagy egy kisebb cégnél nincs dedikált munkaerő ilyen feladatokra. Gyakran előfordul, hogy az iratmegsemmisítő gépek végfelhasználási helye csak lépcsőn keresztül közelíthető meg, ritkább esetben az ablakon keresztül kell daru segítségével behelyezni a berendezéseket. Cégünk a feladat bonyolultságától és a fővárostól való távolságtól függően ingyenesen vagy extra díj ellenében olyan kényelmi szállítási szolgáltatást tud nyújtani, ahol a megvásárolt Intimus iratmegsemmisítő gépeket a logisztikai partnerünk nem csak a megadott címre, de a végfelhasználás helyére viszi és ott beüzemeli a berendezést. Amennyiben ilyen szállításra van szüksége kérem vegy fel velünk a kapcsolatot!

 

Nagykereskedés és viszonteladók kiszolgálása

 

Cégünk az Intimus iratmegsemmisítő gépeket viszonteladásra is kínálja. Webshopunkon keresztül képesek vagyunk viszonteladó partnereink kezelésére is. Az árrések kialakításánál és partnereink megválasztása során igyekeztünk egy fenntartható és etikus üzleti kört kiépíteni, ami mindkét oldalnak egyformán előnyös. Ezzel is szakítani akartunk az iratmegsemmisítő-továbbértékesítő piacot körüllengő nyomasztó és a tisztességes kereskedést ellehetetlenítő helyzettel.

A velünk együtt dolgozó partnereinket, igyekszünk a lehető legjobban segíteni munkájukban. Az Intimus termékekhez, a webshop rendszeren kívül, termékadat és aktuális raktárkészlet feed-et, valamint ár feed-et is tudunk biztosítani. A készleten lévő termékeket, délelőtti megrendelésük esetén, másnapra ki is szállítjuk! A termékek garanciális ügyintézését mi koordináljuk. A berendezésekhez tartozó kiegészítő termékekből, például zsákok és olajok, állandó készletet tartunk. Javítás esetén a gép alkatrészek pótlása megoldott. Igény esetén szakmai tanácsadást is tudunk nyújtani, valamint nyitottak vagyunk pályázaton résztvevő partnereink támogatásában is. Amennyiben Ön is érdeklődik Intimus termékeink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Pályázatok és közbeszerzések támogatása és azokban való részvétel

 

Közbeszerzés és Európai Uniós pályázatok esetén is állunk partnereink rendelkezésére, valamint külsős megkereséseket is befogadunk. Minden esetben az adott célnak és formátumnak megfelelő ajánlatot készítünk, cégünk többszörös tapasztalattal rendelkezik uniós pályázatokhoz megfelelő árajánlat készítésében. Kiemelten figyelmükbe ajánljuk az karton doboz újrahasznosító és töltőanyag gyártó gépünket, ami az utóbbi évek népszerű terméke!

 

További termékek forgalmazása

Más márkájú iratmegsemmisítő gépek forgalmazása

Megkeresés esetén az Intimustól eltérő márkájú iratmegsemmisítő gépekre is tudunk ajánlatot készíteni.

 

Tarifold és Naga termékek forgalmazása

A francia Tarifold vizuális információ megjelenítő termékeit, valamint a dán Naga mágneses üvegtábláit megkeresések esetén a Katalógusoknak megfelelően értékesítjük!

 

Egyéb irodaellátáshoz és cégellátáshoz tartozó termékek forgalmazása

Cégünk a több évtizedes meglévő kapcsolatrendszerének hála a legváltozatosabb termékekre is tud árajánlatot készíteni, amennyiben ilyen jellegű megkeresést kap!