Automata lapadagolós intimus iratmegsemmisítők

A teljesen automatikus iratmegsemmisítővel az iratmegsemmisítéssel töltött órák már a múlté! Ne bajlódjon az összetűzött papírokkal sem!

A gépeink tökéletes megoldást nyújtanak a papír, beleértve a tűzőkapocs, a gemkapocs és a iratkapocs, valamint a bank- és a mágneskártyák hatékony megsemmisítésére!

Az intimus AutoShred garantálja az iratok és dokumentumok biztonságos és teljesen automatikus megsemmisítését. Az alacsony zaj értéknek köszönhetően az iratmegsemmisítő gépek különösen halkan működik. A beépített túlmelegedés elleni védelem és a papírelakadás elleni védelem technológia hosszú, akár 120 perces megszakítás nélküli üzemidőt tesz lehetővé. Amint az iratmegsemmisítés befejeződik, a gép néhány perc után automatikusan kikapcsol!

-15%
Raktáron: 1 db

INDÍTSD, TÖLTSD, ÉS HAGYD ... KÉSZ!

Ezzel a teljesen automatikus iratmegsemmisítővel az iratmegsemmisítéssel töltött órák már a múlté! Az intimus AutoShred 180 CP4 garantálja 180 lap biztonságos és teljesen automatikus megsemmisítését automatikus adagolási módban. Emellett a gép manuális módban is használható. Az alacsony 58 dB(A) értéknek köszönhetően a gép különösen halkan működik. A beépített túlmelegedés elleni védelem és a papírelakadás elleni védelem technológia hosszú, akár 120 perces megszakítás nélküli üzemidőt tesz lehetővé. Amint az iratmegsemmisítés befejeződik, a gép 5 perc utánautomatikusan kikapcsol!

A gép tökéletes megoldást nyújtanak a papír, beleértve a tűzőkapocs, a gemkapocs és a iratkapocs, valamint a bank- és a mágneskártyák hatékony megsemmisítésére!

Akciós időszakban gyártói raktárból szállítunk amennyiben nincsen saját készleten! 

Biztonsági szint
P-4
Daráló kapacitás
180 lap
Kosár űrtartalma
32 liter
  Intimus AutoShred 180 CP4 automata lapadagolós iratmegsemmisítő
  Intimus AutoShred 180 CP4 automata lapadagolós iratmegsemmisítő
  Intimus AutoShred 180 CP4 automata lapadagolós iratmegsemmisítő
  Intimus AutoShred 180 CP4 automata lapadagolós iratmegsemmisítő
br.:238 760 Ft
br.:279 400 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Kezdete: 2024.02.20 Vége: 2024.04.30
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez